Nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, doreşte să îşi REVENDICE titlul, spune avocatul său

Tuesday, 19 December 2017, 10:09, Sursă: REALITATEA.NET

Funeraliile regelui Mihai au oferit, din păcate, un nou prilej de discuţii, după ce nepotul regelui Mihai, Nicolae de Medforth Mills, nu ar fi fost primit în Trenul Regal care a dus sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui Mihai la Curtea de Argeş, unde a fost înhumat. 

Adaugă părerea ta

Avocatul fostului principe Nicolae a acordat un interviu în care a vorbit despre hotărârea lui Nicolae de a-și revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015.

„Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. După ce nu i-a fost îngăduit să-și vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-și lua rămas bun așa cum se cuvine. (...) Dorește să fie reintegrat în Familia Regală.

Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declarația de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparține de fapt", a explicat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae, pentru publicația Taifasuri.