Născuți în aceeași zi, la același spital. La nuntă, bunica le-a spus secretul teribil. A urmat șocul

Saturday, 08 February 2020, 11:36 Sursă: L. G.

Jessica Gomes și Aaron Bairos sunt din Massachusetts, SUA. S-au cunoscut undeva în 2007, prin intermediul prietenilor. S-au văzut, s-au plăcut și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Simțeau că se completau, așa că au început o frumoasă poveste de dragoste.

"Cred că ne completăm. Suntem în echilibru perfect", a spus Aaron, pentru presa locală.

"Din prima clipă mi-am dat seama că este diferit. Era respectuos și mă făcea să râd tot timpul. Încă mă face să râd... Din prima zi, ne-am dat seama că eram făcuți unul pentru celălalt", a spus Jessica.

După 9 ani, cei doi s-au căsătorit. Încă din primele zile ale căsniciei, cei doi și-au dat seama că între ei există o legătură cu totul și cu totul specială. Ceva îi lega dinainte de a-și uni destinele în fața preotului.

Cei doi au aflat că au în comun nu numai data nașterii, ci și spitalul unde au fost aduși pe lume. Ce-i drept, la câteva ore distanță unul de altul.

La o reuniune de familie, bunica le-a adus mai multe articole din ziarele vremii. Atunci, la maternitatea lor se născuseră doar doi copii, un băiat și o fată. După ce au studiat cu atenție pozele, și-au dat seama că într-o fotografie erau amândoi bebelușii, unul lângă celălalt.

Ulterior, părinții lor și-au adus aminte că s-au mai întâlnit. Era în ziua în care mamele și-au adus pe lume copiii.

"Părinții noștri au fost extrem de amuzați de situație. E clar că aici a fost mâna sorții", a mai spus Jessica.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-08 16:59:28
muie autorului

ce e teribil in stirea asta? sa iti iau mama in pula, autorule a acestui articol! lasa-te in mortii ma-tii de scris

2020-02-08 17:27:18
Investigator

Dragi ziariști de tabloide mâna a doua: luați DEX-ul și încercați să citiți definițiile cuvintelor înainte de a le utiliza. În cazul ăsta 'teribil' și 'șoc' se aplică cam așa: Un articol TERIBIL de prost, după care cititorul chiar rămâne ȘOCAT de insistența celor de la realitatea.net de a atrage trafic de internet pe website-ul lor de doi bani.

2020-02-08 18:12:50
Jegosilor

Sunteti SOCANT de muisti ca cersiti ca niste sclavi accesarea site-ului! Ultima data cand intru pe pagina voastra!

2020-02-08 21:40:05
Cristian Cringu

Era șocant daca erau frati... Sau daca tatii lor s-ar fi intalnit cand au nascut in maternitate. Asta da soc!!

2020-02-09 07:48:50
terestrul

Am citit articolul crezând că că sunt frați,gemeni,care au fost despărțiți printr-o întâmplare nefericită.Faptul că s-au născut în aceeași zi,la aceeași maternitate,nu șochează cu nimic.Acest lucru nu poate decât să-i bucure și să le consolideze relația.Sper să nu mai avem parte de asemenea articole,de doi bani,care șochează prin conținutul lor absurd.

2020-02-09 08:54:55
Cineva

De ce da-ti titluri fantasmagorice? Ce era atat de "teribil". A-ti scris asa intentionat sa fie cititorul curios. Sunteti de tot rahatul

Alte articole din: ACTUAL