Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NASA neagă existența extratereștrilor într-un comunicat surprinzător. Opinia publică este în dubiu

Friday, 24 March 2017, 20:23 Sursă: REALITATEA.NET

Înarmați doar cu o conexiune de Internet, oricine poate petrece ore în șir, căutând obiecte inexplicabile care ar putea zbura prin unghiul de filmare al uneia dintre camerele video montate pe Stația Spațială Internațională. Cu toate acestea, din ce în ce mai multe voci susțin că oficialii doresc să mușamalizeze probele care atestă că suntem supravegheați de civilizații extraterestre.

Citat de publicația Huffington Post, un purtător de cuvânt al NASA a declarat de curând:

„Nu există obiecte neidentificate în sensul popular, care să fi fost observate de către Stația Internațională. Reflexiile de la ferestrele stațiilor, structura stației sau lumini provenite de pe pământ apar de obicei sub formă de artefacte în fotografiile și clipurile video al laboratorului de pe orbită.”

Astronautul Tom Jones, un veteran al zborurilor pe orbita Terrei, întărește și el această idee:

„Niciun astronaut nu a văzut vreo dovadă a existenței vieții extraterestre. Conform rapoartelor ce tratează tema obiectelor zburătoare neidentificate surprinse în imagini au confirmat că este vorba doar despre cristale de gheață, deșeuri cosmice în derivă, resturi orbitale, fulgere sau meteori trecând prin atmosftera întunecată din depărtare. Până acum, căutarea vieții extraterestre și a altor civilizații din spațiul cosmic nu a fost susținută de nicio dovadă.”

Aceste povești cu OZN-uri apar extrem de rar în publicațiile non-tabloid, ceea ce indică foarte clar o problemă de credibilitate. 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL