Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Moștenirea scandaloasă a lui Carmen Dan la MAI

Monday, 29 July 2019, 14:29 Sursă: REALITATEA.NET

Drama de la Caracal scoate la iveală situația dramatică în care se găsește Poliția Română în special și Ministerul de Interne în general.

După trei ani cu ministrul Carmen Dan, jumătate din IGPR merge la cotă de avarie. Poliția Națională a ajuns la un pas de disoluție, iar la nivelul MAI 63% din șefi sunt interimari fără concurs.

Cea mai simplă modalitate prin care Carmen Dan a știut să-și „fidelizeze" oamenii a fost să-i mențină în incertitudine. Practic, după mandatul ei un sfert din structurile teritoriale ale Poliției Naționale nu au șefi și funcționează pe bază de împuternicire. În urmă cu un an, situația nu era cu nimic diferită.

Sub șefia lui Carmen Dan, la Interne au fost puși în funcții 23 de interimari, potrivit jurnaliștilor de la lumeapolitica.ro. Este vorba de directori generali și directori adjuncți care manageriază pe bază de delegație și răspândesc incertitudinea în întreg ministerul.

Practic 63% din șefii Ministerului de Interne sunt interimari. Ei pot fi schimbați de câte ori conducerea politică este nemulțumită de ei sau atunci când nu respectă ordinele de la partid.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL