Momente haioase. Rareș Bogdan i-a luat microfonul reporterului Realitatea: "Nu m-am dezobișnuit"

Saturday, 16 March 2019, 11:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Rareș Bogdan, care a intrat de două zile oficial în politică, după cum a anunțat pentru realitatea.net, nu s-a dezobișnuit de statutul de jurnalist. 

Jurnalista Realitatea TV Mioara Costin, prezentă la summitul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European, care se desfășoară la Romexpo, a vrut să îi ia o declarație fostului ei coleg. Doar că acesta a preluat imediat inițiativa, i-a luat microfonul și a vorbit neîntrerupt aproape 7 minute.

"Îmi va fi greu să mă dezobișnuiesc", a spus Rareș Bogdan la microfonul Realitatea TV. După ce intervenția în direct s-a încheiat, Rareș Bogdan s-a fotografiat cu mai mulți simpatizanți, care au așteptat ca fostul jurnalist să iasă din emisie.

Vezi în VIDEO, pe realitatea.net, momentul în care Rareș Bogdan ia microfonul și își începe discursul!

Citește și: Ce salariu va avea Rareș Bogdan

Summitul liderilor locali si regionali ai Partidului Popular European are loc astăzi la Romexpo.

La invitatia liderului liberal Ludovic Orban, la eveniment participă presedintele Klaus Iohannis, candidatul PPE pentru pozitia de presedinte al Comisiei Europene Manfred Weber, secretarul general al PPE Antonio Lopez-Isturiz White, liderul grupului PPE in Comitetul Regiunilor Michael Schneider și directorul campaniei PPE pentru alegerile din 2019 Dara Murphy.

 

.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ