Mitică Dragomir scapă de închisoare

Tuesday, 13 November 2018, 07:40, Sursă: REALITATEA.NET

Mitică Dragomir nu merge la pușcărie! Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis astăzi că fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbat trebuie ACHITAT. Acesta a fost condmnat în primă instanţă la şapte ani de închisoare. Magistratii au amânat de patru ori pronunțarea în cazul său.

Adaugă părerea ta

Fostul şef al LPF a fost trimis în judecată în 2014, alături de peste 40 de persoane, pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de circa 5,4 milioane de euro, fiind acuzat şi de nereguli în legătură cu vânzarea drepturilor TV pentru meciuri de fotbal.

Prima reacție a lui Mitică Dragomir, după ce a scăpat de închisoare

Implicarea lui Dumitru Dragomir în acest dosar a apărut în iunie 2011, când acesta, în calitate de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), i-ar fi determinat pe membrii Adunării Generale a LPF să aprobe încheierea unui contract de mandat cu SC Capital Properties SRL. Contractul se referea la vânzarea drepturilor de televiziune aferente pachetelor de meciuri 3, 4, 5, 6, 7 şi 9, pentru sezoanele competiţionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014. 

Fostul șef al LPF a susținut de fiecare dată că este nevinovat și a cerut achitarea, însă râmane de văzut ce vor decide astazi judecătorii de la Curtea de Apel.

Alte articole din: Ultimele Stiri