Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MINDSHARE a fost cea mai premiată agenție de media la Romanian Effie Awards 2014

Wednesday, 18 June 2014, 17:35 Sursă: REALITATEA.NET

Unilever a castigat luni patru premii Effie, cu DERO, Coccolino, Delikat si MAGNUM, fiind cel mai premiat advertiser la aceasta editie.

MINDSHARE a fost cea mai premiata agentie de media la Effie 2014, avand doua campanii inscrise castigatoare.

DERO, campania ‘1 Decembrie - Bratara ne uneste’

DERO, un brand icon romanesc, care de peste 40 de ani poarta o farama de Romania in numele sau, a sustinut in aceasta campanie reinvierea vetrelor mestesugaresti adevarate, unde se pastreaza proaspete cele mai autentice traditii.

Cu ocazia implinirii a 95 de ani de la Marea Unire, DERO a pus deoparte cu drag in pachetele speciale de 9.5kg o brăţară tricoloră, lucrată de mână într-o comunitate dintr-un sat de la Dunăre. A fost modul lui DERO de a ura romanilor ‘La multi ani cu prospetime’ cu ocazia zilei de 1 Decembrie, atunci cand proiectul a fost lansat.

Campania a avut ca scop incurajarea romanilor in a isi retrezi si exprima mandria nationala, prin purtarea bratarii tricolore ca semn de sustinere a valorilor noastre stravechi.

Coccolino, campania de sponsorizare a serialului Suleyman

Obiectivul a fost integrarea, si nu plasarea brandului in serial, in contextul unor scene cu interioare si costume bogate in texturi ample. Cu un buget redus de comunicare, campania a generat reactii in social media si a atras simpatie catre brand.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL