Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mii de jucării contrafăcute, de peste 1,3 milioane lei, confiscate în Portul Constanţa Sud-Agigea

Wednesday, 07 January 2015, 11:18 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au verificat, la rampa din Portul Constanţa Sud - Agigea, două containere sosite din China pe adresa unor societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti, administrate de aceeaşi persoană, un român născut în Siria, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Bucureşti.

În urma controlului primului container au fost identificate 2.640 de tablete din plastic cu baterii, iar în cel de-al doilea au fost găsite 13.920 de telefoane din plastic, păpuşi şi maşinuţe din metal, toate articolele fiind susceptibile a fi contrafăcute. Dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul produselor originale, valoare jucăriilor din cele două containere ar fi fost de peste 1.332.000 de lei.

Marfa, care purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute, a fost confiscată de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră i-au întocmit administratorului societăţilor comerciale în cauză dosar penal pentru punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, potrivit mediafax.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL