Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu după 70 de zile de comă. Soția sa a făcut ANUNȚUL

Thursday, 25 July 2019, 16:38 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai Constantinescu se află în continuare internat la Spitalul Floreasca, din Capitală, pe secția de Terapie intensivă.

Artistul este în comă de aproximativ 70 de zile. Pe data de 13 mai a făcut primul stop cardiorespirator, iar în decurs de câteva ore a mai suferit alte două stopuri cardiorespiratorii.

"Iubirea pentru Mihai, este singura care mă ține și îmi dă putere. În sufletul meu este iubire, este soare, este lumină, așa cum îi place și lui Mihai. Simt că Mihai va fi bine și asta cu ajutorul medicilor de aici care sunt foarte drăguți și cărora doresc să le mulțumesc foarte mult. Le mulțumesc și oamenilor care îl iubesc și care să roagă pentru el. Am toată puterea din lume pentru Mihai și cu gândul că el va fi bine Dumnezeu îmi dă putere. Mihai este stabil și este un luptător. Cu ajutorul îngerilor și cu ajutorul celor de aici din spital, Mihai va reuși. Mă rog să se însănătoșească și să fie bine. Doar eu știu ce se întâmplă cu Mihai și să nu mai asculte lumea ce spune X și Y. Mihai nu poate fi vizitat, este în continuare la Terapie intensivă", a declarat Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, la un post TV.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL