Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Neșu, declarații incredibile despre referendumul pentru familie

Thursday, 04 October 2018, 12:00 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai Nesu are acum 35 de ani și este încă în scaun cu rotile după ce, pe 10 mai 2011, şi-a fracturat coloana cervicală, la un antrenament.

Fostul fotbalist a făcut o afirmație incredibilă, înaintea referendumului pentru familie: "În Grecia, s-a aprobat căsătoria persoanelor de acelaşi gen şi după puţin timp a picat la ei un incendiu imens".

"Omul e singura fiinţă de pe pământ care, prin ceea ce face, riscă să-şi producă singur dispariţia. Deşi e singura fiinţă capabilă să judece. Au fost strânse semnături de la trei milioane de români pentru referendum, e o şansă mare să rămânem pe drumul cel bun. Dacă nu se revizuieşte legea asta şi rămâne aşa vagă, o să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul, cu maşina de spălat, cu alte alea şi alţi ăia. Doamne fereşte!

E lăsat de Dumnezeu ca un bărbat să se căsătorească cu o femeie. Altfel, apar repercusiuni şi se alege praful. Şi de noi, şi de ei, fiindcă noi, oamenii, suntem legaţi unii de alţii. Dragostea lăsată de Dumnezeu nu e cea a celor ce susţin promovarea homosexualităţii, a schimbărilor de gen. Sau să-ţi fie luat copilul de acasă, cum s-a întâmplat în Canada, fiindcă fiind băiat i-ai spus că e băiat şi nu l-ai lăsat să aleagă el ce este. Nişte enormităţi.

În Evanghelie au mai fost lucruri ce au depăşit măsura şi mila lui Dumnezeu şi s-au sfârşit foarte tragic. Uite în prezent. În Grecia, s-a aprobat căsătoria persoanelor de acelaşi gen şi după puţin timp a picat la ei un incendiu imens. OK, anual la greci sunt incendii, dar n-au fost atât de puternice. Nu e de joacă! Tot ce nu e de la Dumnezeu moare! Nu poţi să-ţi faci poftele la infinit", a explicat Mihai Neșu pentru Libertatea.

Românii sunt aşteptaţi la urne, pe 6 și 7 octombrie, la referendumul pentru redefinirea familiei. PSD a susținut că va face doar acţiuni de informare, în timp ce ALDE, PNL şi UDMR și-au îndemnat simpatizanţii să voteze "conform conştiinţei". USR s-a opus referendumului.

Întrebarea la care alegătorii vor răspunde cu "DA” sau cu "NU" este: "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”

Ce înseamnă votul "DA"

Votul "DA" înseamnă că sunteți de acord că o familie se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie

Ce înseamnă votul "NU"

Votul "NU" înseamnă că sunteți de acord că o familie va fi reprezentată de un cuplu format din două persoane de același sex.

SONDAJ Realitatea.net: tu cum vei vota? RĂSPUNDE AICI!

 

 

.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL