Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajul lui Federer pentru Simona Halep: Nu merge cu "Joc împotriva Serenei, n-am nicio şansă"

Saturday, 13 July 2019, 09:13 Sursă: REALITATEA.NET

Marele campion Roger Federer i-a transmis un mesaj de încurajare Simonei Halep, înaintea finalei de sâmbătă contra Serenei Williams.

Să încerce să câştige. Trebuie să ai o mentalitate de învingător, nu? Nu merge cu "Gata, sunt în finală" sau că "Joc împotriva Serenei, n-am nicio şansă" pentru că dacă gândeşti aşa, vei pierde. Trebuie să ai mentalitate de învingător, să te gândeşti că meriţi să fii aici, că ţi-ai câştigat acest drept. Nu poţi să ajungi în finala de la Wimbledon jucând mediocru. Adică sunt unii care o fac, dar aici nu este cazul. Trebuie să te bucuri de moment, dar asta mai mult după ce câştigi. Trebuie să fii concentrată la maximum, să nu fie depăşită de eveniment. Oricum ea ştie ce are de făcut şi asta e grozav", a declarat Roger Federer, la conferinţă de presă după victoria contra lui Rafael Nadal.

Serena Williams (10 WTA) şi Simona Halep (7 WTA) se vor înfrunta sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00, în finala feminină de la Wimbledon 2019.

Veste neplăcută pentru Simona Halep înaintea finalei cu "demolatoarea" Serena Williams

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, joacă sâmbătă, la Wimbledon, împotriva Serenei Williams a cincea finală de grand slam, a treia de turneu în acest an şi cea cu numărul 36 (în total) din carieră, la simplu. Simona Halep a câştigat un singur grand slam, la Roland Garros, anul trecut.

Serena Williams are de partea ei în meciul împotriva româncei Simona Halep nu doar palmaresul devastator al meciurilor directe, ci și susținerea din tribune a celor mai importante persoane prezente la meci, Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex, Megan și Kate Middletone.

Megan Markle este prietenă foarte bună cu Serena Williams și a participat la cele mai importante meciuri ale acesteia din ultimul an, conform Daily Mail.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL