Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Medic din Cluj Napoca, găsit mort, cu o seringă înfiptă în piept. Motivul, absolut dramatic

Saturday, 28 October 2017, 18:30 Sursă: REALITATEA.NET

Iulian, medicul veterinar de 44 de ani, originar din Iaşi şi clujean de ani buni era angajat la o firmă din Braşov – furnizoare de produse farmaceutice de deparazitare a animalelor.

„Săptămâna trecută acesta a fost găsit, mort, în maşina lui de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept (...). Culmea, parcă demonstrativ, omul a comis gestul chiar în proximitatea depozitului din Cluj-Napoca, de unde se aproviziona cu marfă. Conform mărturiei unor cunoscuţi de-ai săi, un motiv al sinuciderii sale ar putea fi acela că medicul a ajuns pe culmile disperării după ce în seara precedentă şi-a uitat încasările în maşină, aproximativ 10.000 de lei, iar a doua zi s-a trezit cu autoturismul spart şi fără bani”, mai relatează Gazeta de Cluj.

Ce spune Poliţia

„La data de 19 octombrie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un teren viran, în zona străzii Câmpului, a fost găsit un bărbat decedat într-un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, pentru a cerceta împrejurările în care a survenit decesul bărbatului. La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost observate urme de agresiune. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. În cauză a fost inregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL