Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marian Godină, despre tânăra ridicată de jandarmi, în Cluj: "A ţinut să joace un rol de circar"

Sunday, 02 July 2017, 13:39 Sursă: REALITATEA.NET

„A fost pentru a doua oară când am descoperit o actriţă de care nu auzisem, dar nu pentru că ar fi făcut vreun rol extraordinar în vreun film premiat, ci pentru că a ţinut să joace în public, gratuit, un rol de circar. Actriţa noastră a participat la un marş LGBT, după care a ţinut să meargă şi la manifestaţia antigay. S-a dus acolo, după cum ea ne spune, ca să facă dialog, adică nu doar să asculte şi să tacă (ceea ce era oricum ostentativ). Cu alte cuvinte, s-a gândit ea cumva că oamenii ăia, ale căror păreri sunt neschimbate de câteva secole, pot fi aduşi pe calea cea dreaptă de către ea, prin dialog”, scrie Marian Godină pe pagina sa de socializare.

Godină îşi imaginează şi o modalitate prin care actriţa de la Teatrul Independent "Reactor", Oana Mardare, ar fi reuşit să îi convingă pe cei din Noua Dreaptă, care susţin familia tradiţională, să îşi schimbe convingerile.

„Şi-o fi zis ceva de genu': . Din păcate pentru ea, nu a fost aşa pentru că acolo nu erau absolvenţi de filosofie dornici de dezbateri cu argumente pro şi contra. Dar indiferent de studiile şi părerile lor, acei oameni au dreptul să şi le exprime în cadru organizat şi autorizat, la fel cum şi ea a avut dreptul de a face asta la marşul la care participase în aceeaşi zi şi care nu fusese perturbat de nimeni din cealaltă tabără”, mai scrie poliţistul pe Facebook.

Din păcate pentru ea, nu a fost aşa pentru că acolo nu erau absolvenţi de filosofie dornici de dezbateri cu argumente pro şi contra. Dar indiferent de studiile şi părerile lor, acei oameni au dreptul să şi le exprime în cadru organizat şi autorizat, la fel cum şi ea a avut dreptul de a face asta la marşul la care participase în aceeaşi zi şi care nu fusese perturbat de nimeni din cealaltă tabără”, mai scrie poliţistul pe Facebook.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL