Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marele actor american Jeff Bridges a anunțat că are cancer

Tuesday, 20 October 2020, 09:58 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

Actorul nu a dat mai multe detalii, a postat doar un mesaj pe Twitter, referindu-se la personajul pe care-l joacă în „The Big Lebowski”, în care este confundat cu un milionar, având același nume (Jeff „The Dude” Lebowski): 

„Cum ar spune Dude, un nou (...) a apărut. Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, sunt norocos că am o echipă minunată de medici şi prognosticul e bun. Voi începe tratamentul şi vă voi ţine la curent cu recuperarea mea”, scrie Bridges.

Cunoscut pentru roluri din filme ca „Regele pescar”, unde l-a avut partener de platou pe regretatul Robin Williams, „The Big Lebowski”, primul film din seria „Iron Man”, „The Fabulous Baker Boys”,„Crazy Heart”, „True Grit”, „Star Man” şi „Hell or High Water”, a fost recompensat anul trecut cu trofeul „Cecil B. DeMille” pentru întreaga activitate.

Născut pe 4 decembrie 1949, la Los Angeles, Jeff Bridges a fost de şapte ori nominalizat la premiile Oscar de-a lungul carierei. A câştigat trofeul Academiei americane de film pentru rolul principal din „Crazy Heart”. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL