Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu, despre AMÂNAREA parlamentarelor în contextul recordului pandemic: ”Nu noi trebuie să luăm decizii”

Thursday, 22 October 2020, 23:10 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

"Decizia preşedintelui o aşteptăm până pe data de 24 octombrie. Să vedem dacă retrimite această lege la Parlament sau o promulgă. În cazul în care preşedintele o promulgă, Parlamentul poate să nu amâne alegerile, stabileşte doar data alegerilor. 

Eu consider că toate forţele politice, nu Ciolacu, nu PSD, toţi reprezentanţii liderilor politici cu reprezentare în Parlament trebuie să se strângă împreună cu primul-ministru. Normal ar fi fost să facă acest lucru preşedintele României şi să ia o decizie cum este mai bine, cu specialiştii lângă noi. Nu noi trebuie să luăm decizii, decizii trebuie să ia specialiştii. (...) Parlamentul e o tribună. În toate ţările din Europa prim-miniştrii vin la Parlament şi explică, îl folosesc ca pe o tribună atât pentru politiceni, cât şi pentru populaţie.

Trebuie să fie un pact între toate forţele politice, să oprim absolut orice comunicare pe pandemie, să stabilim o comunicare coerentă, să avem şi o informare. Eu nu am nicio informare oficială de la statul român în ceea ce priveşte pandemia. Totuşi, sunt preşedintele Camerei Deputaţilor", a declarat Marcel Ciolacu la un post TV.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL