Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mama se pregătise pentru moartea copilului de cancer. A vrut să îl aline şi, MIRACOL, s-a vindecat!

Tuesday, 28 March 2017, 11:08 Sursă: REALITATEA.NET

Deryn se afla într-un hospice, destinat bolnavilor în fază, terminală, iar părinţii săi şi în special mama sa, Callie, îşi doreau să îi aline durerile şi anxietatea, după ce medicii le spuseseră că nu se mai poate face nimic pentru copilul de 10 ani. Leucemia de care suferea copilul era foarte agresivă şi, în ciuda mai multor şedinţe de chimioterapie şi radioterapie, nimic nu funcţionase.

Părinţii au încercat să obţină o reţetă pentru un calmant pe bază de cannabis de la un doctor, dar nu au reuşit, aşa că au recurs la o metodă ilegală, dar eficientă: au căutat un dealer şi cei doi soţi au cumpărat cannabis, scrie The Independent. "Ce-aveam de pierdut? Nimic, pentru că medicii ne spuseseră că va muri", îşi aminteşte mama.

Callie a preparat cannabisul acasă, la oala sub presiune, după o reţetă găsită pe internet şi au mers la fiul lor - "Efectele m-au uluit! Nu era deloc ce mă aşteptam". Efectul a fost miraculos, pentru că Deryn s-a vindecat încet încet de leucemie şi acum are 17 ani.

Băiatul lucrează part time ca chef, la un restaurant vegan, şi studiază pentru a lucra în domeniu.

Efectul, pe care experţii susţin că nu îl pot lua în considerare decât după studii realizate pe mai multe persoane, a fost miraculos şi, dacă dovedeşte ceva, susţin medicii, dovedeşte că e nevoie de o cercetare extinsă în privinţa efectelor cannabis-ului asupra cancerului.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL