Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mai multe transporturi ilegale de lemn depistate de polițiștii deveni în urma unor filtre rutiere și verificării unor firme

Thursday, 14 May 2020, 09:45 Sursă: Realitatea.net

În urma controlului efectuat, întrucât exista suspiciunea că în afara celor 25,11 mc de lemn consemnaţi în avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, ar putea exista un volum de masă lemnoasă suplimentar, transportul a fost deviat la depozitul Ocolului Silvic Baia de Criș. La sediul ocolului silvic a fost măsurată masa lemnoasă de pe ansamblul auto, constatându-se că acesta avea încărcat, de fapt, 31,30 mc de material lemnos (respectiv cu 6,19 mc mai mult decât cantitatea înscrisă în aviz).

În cauză, poliţiştii au luat măsura confiscării materialului lemnos suplimentar, și sancționarea contravențională a societății emitente a avizului, cu amendă în cuantum de 4.000 de lei. Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul I.P.J. Hunedoara, însoțiți de doi lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Timișoara, au  efectuat, pe raza municipiului Deva, o acțiune în cursul căreia au stabilit că reprezentanţii unei societăţi comerciale, în perioada 2019 – 2020, au exploatat masă lemnoasă şi au expediat fără proveniență legală un volum total de 91,53 mc de material lemnos, în valoare de peste 18.990 de lei. Citește continuarea pe realitateadehunedoara.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL