Încă o lovitură pentru Tăriceanu! Grupul ALDE din Camera Deputaților s-a desființat oficial

Wednesday, 18 September 2019, 10:49 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Deputaţii ALDE Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă, Marian Cucşa, Alexandru Băişanu şi Mihai Niţă au anunţat că de luni îşi vor desfăşura activitatea în Parlament ca neafiliaţi.

„Am la mapă cinci demisii ale unor colegi parlamentari. Este vorba de doamna Graţiela Gavrilescu, domnul Gheorghe Cucşa, domnul Ion Cupă, domnul Mihai Niţă şi domnul Alexandru Băişanu. Trebuie să constatăm, să luăm act că, în urma acestor cinci demisii, grupul parlamentar ALDE se desfiinţează”, a declarat Carmen Mihălcescu în debutul şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor.

Grupul ALDE a fost desfiinţat şi la Senat.

Vineri, Biroul Politic Executiv al ALDE a anunţat că Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu şi-au pierdut calitatea de membru de partid.

Loviturile nu se opresc aici. Teodor Meleșcanu poartă negocieri de taină cu parlamentari ALDE și vrea să-l scoată din joc pe Călin Popescu Tăriceanu, conform unor surse Realitatea TV.

Se pare că Teodor Meleșcanu s-a întâlnit, în această dimineață, cu mai mulți parlamentari ALDE pentru a negocia o rupere de Călin Popescu Tăriceanu.

Întâlnirea ar viza plecarea a cât mai mulți senatori de lângă Tăriceanu și să refacă grupul de la Senat, dar fără președintele ALDE. Întâlnirea are loc la cabinetul președintelui Senatului, Teodor Meleșcanu.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ