SALARIILE de la Cotroceni. Cât câştigă un electrician, un instalator şi un grădinar la Cotroceni

Wednesday, 26 February 2014, 10:18 Sursă: REALITATEA.NET

TRAIAN BĂSESCU SALARII. Administratia Prezidentiala a publicat pe site LISTA cu salariile tuturor angajatilor institutiei, de la presedintele Romaniei, pana la muncitorii calificati ca electricieni, ingrijitori sau horticultori.

Un electrician care lucrează la Palatul Cotroceni câştigă 1.300 lei pe lună, la fel ca un fochist, un lăcătuş, un instalator. Un tâmplar primeşte lunar puţin peste 1.000 lei la fel ca şi un horticultor, dar puţin mai mult decât îngrijitorii de la Palatul prezidenţial (900 lei).

Consilierii prezidenţiali ai lui TRAIAN BĂSESCU câştigă 5.363 lei pe lună, iar consilierii de stat câte 4.696 lei lunar. Majoritatea celorlalţi consilieri nu câştigă mai mult de 2.500 lei. Funcţionarii publici primesc salarii între 2.200 lei şi 4.000 lei.

La nivelul sefilor de state din Europa, cel mai bine platiti presedinti din UE sunt cel al Austriei si cel al Irlandei, cu salarii care depasesc 20.000 de euro, si cel al Frantei, cu un salariu in jur de 19.000 de euro pe luna, potrivit Incont.ro.

Vezi LISTA tuturor salariilor de la Cotroceni AICIAlte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL