Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LEGO Ninjago. Unde găsești cele mai mari reduceri

Monday, 18 December 2017, 23:00 Sursă: REALITATEA.NET

LEGO Ninjago, Zepelin de lupta. Zboara cu Zane pentru a te lupta cu puternicul Zepelin al lui Doubloon. Fereste-te de puternicele tunuri ale zepelinului si de dinamita aruncata prin trapa. Actioneaza lansatoarele elementare de piroane de gheata ale navei zburatoare si urca la bordul navei. Confrunta-te cu Doubloon si cu Clancee pentru a pune mana pe Lama Djinn si a-l elibera pe Jay, tovarasul tau luptator Ninja. Mai multe oferte LEGO Ninjago găsiți LA ACEST LINK.

LEGO Ninjago Movie, Paianjen de apa. Spulbera armata de rechini cu Paianjenul de apa! Patruleaza canalele si golful orasului NINJAGO cu teribilul robot Paianjenul de apa al lui Nya! Inchipuie-ti ca mergi pe apa si urci pe pereti cu picioarele pozitionabile si labele tip planor. Respinge atacurile armatei de rechini cu tragatorul rapid cu 6 piroane. Foloseste cele 2 sabii ale lui Kai pentru a-ti dobori adversarii de pe robot. Puffer si Batausul armatei de rechini n-au nici o sansa in confruntarea cu ninja si Paianjenul de apa! Paianjenul de apa masoara 18 cm inaltime si 30 cm latime. Mai multe oferte LEGO Ninjago găsiți LA ACEST LINK.

Lego Ninjago. Oferte la Robot de foc

LEGO Ninjago Movie, Robot de foc. Ataca armata de rechini cu Robotul de foc al lui Kai!Incinge armata de rechini cu emblematicul Robot de foc! Hammer Head si Jelly i-au capturat pe Lauren si Henry, asa ca sari in carlinga cu Kai si da-le de urma. Trage cu lansatoarele de discuri de pe umarul imensului robot si indreapta lansatoarele sale de foc arzatoare spre soldatii rechin. Apoi sari de pe robot, apuca-ti katanele si uneste-ti fortele cu Zane pentru a-i forta pe soldatii rechin sa capituleze.Robotul de foc masoara 36 cm inaltime si 21 cm latime. Mai multe oferte LEGO Ninjago găsiți LA ACEST LINK.LEGO Ninjago Movie, Destiny's Bounty. Alatura-te echipei ninja la bordul navei zburatoare a lui Wu!Alatura-te lui Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay si Cole la antrenamentul ninja la bordul imensei nave zburatoare a lui Wu, Darul destinului! Construieste aceasta splendida nava cu panze decorate, arme ascunse, o baie, dormitor pentru Wu si arme ascunse. Descopera arma suprema - bastonul tip laser - si exerseaza-ti miscarile ninja la dojo-ul lui Wu. Ridica apoi ancora si zboara spre o alta aventura palpitanta ninja! Nava Destinys Bounty masoara 45 cm inaltime, 55 cm lungime si 17 cm latime. Mai multe oferte LEGO Ninjago găsiți LA ACEST LINK.

Lego Ninjago. Templul armei supreme

LEGO Ninjago Movie, Templul armei supreme. Fereste-te de capcanele din interiorul Templului!Uneste-ti fortele cu eroii ninja pentru a cauta Templul armei supreme extreme. Cauta semnalizatorul de pe varf pentru a gasi cladirea asta sinistra. Distrage atentia gardienilor templului si descopera intrarea secreta in templu. Fii precaut inauntru - acest loc este plin de capcane! Atentie la stancile ce se prabusesc, la dinamita ce poate cadea si la usa ghilotina. Evita capturarea in temnita sau in colivia suspendata. Evita lamele lansate si capcana cu sabia taietoare, apoi sari din stalp in stalp pentru a ajunge la comoara!Templul masoara 49 cm inaltime si 38 cm latime. Gardienii masoara 10 cm inaltime. Mai multe oferte LEGO Ninjago găsiți LA ACEST LINK.

LEGO Ninjago, Nava Misfortune’s Keep. Lanseaza un atac surpriza asupra formidabilului sediu central al piratilor cerului! Maleficul Djinn Nadakhan si echipajul Misfortune’s Keep ameninta sa distruga Ninjago. Avanta-te sus in cer cu avionul cu propulsie si actioneaza troliul pentru a-l cobori pe Jay in lupta. Fereste-te de tunurile ascunse, lansatoarele de discuri de pe Misfortune's Keep si de avionul cu reactie al piratilor care decoleaza de pe platforma de lansare. Ii poti ajuta pe Ninja sa-l invinga pe Nadakhan si sa-l elibereze pe Wu prins in Lama de aur Djinn? Mai multe oferte LEGO Ninjago găsiți LA ACEST LINK.

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL