Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lavinia Șandru vă dă întâlnire la film, în Parcul Sebastian

Saturday, 06 August 2016, 16:32 Sursă: REALITATEA.NET

Însoțiți de părinți și bunici, cei mici râd cât pot de tare, fără nicio restricție, la scenele amuzante de pe ecran, își manifestă bucuria chiar și țopăind în jurul scaunelor, fără teama că deranjează pe cineva. Energia le este alimentată de evenimentele care preced vizionarea filmului, atmosfera de joc fiind susținută de Lavinia Șandru, gazda ”Serilor de film, muzică și poezie”, realizatoarea emisiunii ”Deschide lumea” de la Realitatea TV. Echipa Asociației Pro Familia oferă copiilor ocazia să-și picteze fețele sau să-și tatueze temporar brațele cu desene colorate, potrivite vârstei lor, ceea ce le dă copiilor ocazia să se viseze Superman, Batman, zâne sau chiar Pokemoni.

”Retrăiesc bucuria din copilărie, când mergeam în vacanță cu părinții și participam la spectacolele din grădinile de vară de pe litoral. Din păcate, sunt multe familii care nu-și pot permite o vacanță. Ideea Primăriei Sectorului 5 și a Asociației Pro Familia, de a oferi atmosferă de vacanță la doi pași de casă, chiar în mijlocul cartierului, este deosebită. Copiii și familiile lor se simt minunat, iar zâmbetele de pe fețele lor, la finalul serii, fac ma mult decât orice premiu”, declară Lavinia Șandru pentru realitatea.net, partener al evenimentului ”Seri de film, muzică și poezie”, alături de Realitatea TV și Mac Donald s. 

Programul ”Seri de film, muzică și poezie” este organizat de Primăria Sectorului 5 și  Asociația Pro Familia special pentru a veni în sprijinul familiilor ce nu-și pot permite să plece în concediu. Daniel Florea, primarul sectorului 5, care locuiește chiar în zona Parcului Sebastian, este, alături de familia sa, prezent la evenimentele din parc, copiii săi lăsându-se pictați de artiștii Pro Familia.

Programul acestui week-end:

6 august, ora 20.30: ALVIN ȘI VEVERIȚELE - MAREA AVENTURĂ - 2015 - animație + actori, comedie - Jason Lee

7 august, ora 20.30: TATA ÎN RĂZBOI CU ... TATA - 2015 - comedie, familie - Will Ferrell, Mark Wahlberg


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL