Lara Fabian și-a anulat concertul de la București pentru că nu a fost plătită

Monday, 03 February 2020, 19:47 Sursă: Realitatea.NET

Spectacolul făcea parte din "50 World Tour", început anul trecut, prin care artista îşi promovează cel de-al 14-lea album de studio, "Papillon".

"Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată din cauză că sunt nevoită să vă anunţ că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea, a trupei sau a echipei mele. Dar, aşa cum am împărtăşit cu voi toate sentimentele mele, trebuie să vă spun şi astăzi adevărul, cu toată obiectivitatea. Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internaţional (nu şi pe cele din Franţa), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face", a scris Lara Fabian în urmă cu o oră pe Facebook.

"Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici să pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi plătită pentru a putea suporta toate acestea. Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul s-ar rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua", a precizat artista, conform news.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-04 11:54:51
Razvan

Jenant. Cine e de vina ca solista nu se intelege cu organizatorul? Romanii au fost umiliti... din nou. Unii au venit degeaba de la sute de km distanta, pentru a doua oara si pentru ce? Cu ce erau vinovati oamenii? Trebuia sa cante si apoi sa se certe intre ei ca chiorii pt bani.

Alte articole din: ACTUAL