Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jaf ca în filme, în Capitală! Un bărbat a furat bijuterii de 60.000 de euro dintr-o casă. Unde l-au prins polițiștii

Tuesday, 14 July 2020, 20:52 Sursă: Realitatea.net

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, în cursul zilei de vineri, 10 iulie, în intervalul 17.30-18.30, persoane necunoscute, profitând de faptul că poarta şi uşa de acces în imobil erau deschise şi neasigurate, au pătruns în interiorul locuinţei de unde au sustras mai multe bijuterii şi două ceasuri, prejudiciul fiind estimat la suma de 62.000 de euro.

În urma investigațiilor amănunțite, poliţiştii au identificat un bărbat de 34 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei. 

Acesta a fost depistat pe raza judeţului Ilfov şi condus la audieri. În urma probatoriului administrat, arată sursa citată, în sarcina bărbatului a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate. De asemenea, extinzându-se cercetările, au fost recuperate cele două ceasuri pe care barbatul le-a sustras din locuinţă.

Într-o reacție pentru realitatea.net, partea vătămată a salutat mobilizarea exemplară a tuturor organelor de anchetă. Grație profesionalismului și promptitudinii echipei judiciare, bunurile sustrase au fost recuperate rapid.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

"La acest moment deja este arestat preventiv. Bunurile, într-adevăr, au foast recuperate în totalitate, și ceasurile și bijuteriile. În fapt, toată cercetarea a plecat de la un apel telefonic la 112. Secția 4 a fost sesizată despre faptul că în ziua de vineri, undeva sepre după-amiază, ]ntre 17:30-18:30, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuință, care din păcate era neasigurată la acel moment. Și poarta și ușa de acces erau descuiate și au sustras mai multe bijuterii și două ceasuri, toate în valoare de aproximativ 62.000 de euro", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL