Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Israelul și India dezvoltă un test pentru COVID-19 mult mai rapid decât cele folosite în prezent

Sunday, 26 July 2020, 12:54 Sursă: Realitatea.net

Proiectul se bazează pe expertiza tehnologică israeliană și capacitățile de producție în masă din India. Israelul trimite o delegație în India pentru efectuarea unei serii de încercări finale, ca parte a efortului comun de producere a kitului de testare rapidă. O echipă de rang înalt din cadrul Direcției de Cercetare și Dezvoltare a Ministerului Apărării care cooperează cu partenerul din India se va deplasa cu un zbor special la New Delhi.

Testele trebuie încercate pe o gamă largă de pacienți. Vor fi testate patru sisteme tehnologice: testul de voce, testul de respirație, testul izoterm și testul de acizi poliamino. Cercetătorii israelieni speră să fie schimbat modul de combatere a coronavirusului, oferind posibilitatea relansării economiei, a declarat ministrul apărării, Benny Gantz.

Între timp, situația din teren din Israel nu arată prea bine din punctul de vedere al pandemiei. Bilanțul total a ajuns la peste 61.000 de persoane confirmate oficial. La o populație de aproape 9 milioane de locuitori, Israelul a raportat un total de 464 de decese din cauza pandemiei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL