Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis, tras de urechi de ministrul Apărării

Wednesday, 19 December 2018, 23:47 Sursă: REALITATEA.NET

Gabriel Leş a subliniat că afirmaţiile pe care le face şeful statului în ultima vreme nu îndeamnă la stabilitate politică.

"Toate aceste afirmaţii ale preşedintelui în mediul public, în media, în ultimele săptămâni nu sunt unele care să îndemne la stabilitate politică cu adevărat. Toate acţiunile dumnealui sunt unele care (...) exced mult rolului pe care dânsul ar trebui să-l aibă de mediator.

Ceea ce se întâmplă în contextul nostru de securitate, în zona noastră de apărare, ar obliga în acest moment toate personalităţile publice să aibă un dialog mult mai aşezat, mult mai îndreptat spre interesul şi binele ţării noastre.

Este destul de dificil să lucrezi într-un astfel de context în care, din punct de vedere politic, eşti tot timpul şicanat, eşti permanent împins într-o zonă de iritabilitate, sunt lucruri care, pe lângă activitatea extrem de încărcată a fiecăruia, să mai ai timp să mai răspunzi unor astfel de provocări. Cred că lucrurile ar trebui un pic să se liniştească", a spus Leş, la Antena 3, conform agerpres.ro.

Leş a adăugat că discuţiile din CSAT au fost "aşezate", existând un dialog respectuos între membrii Consiliului, şi că nu a existat nicio discuţie în cadrul şedinţei despre remaniere.

Citeşte mai multe pe  agerpres.ro!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL