Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Investiții în sănătate: 3 milioane de euro prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020 pentru sănătatea copiilor din sectorul 4 al Capitalei

Monday, 13 July 2020, 14:47 Sursă: Realitatea.net

De exemplu, Daniel Băluță, edilul de la sectorul 4 din București, își face, de pe acum, stocuri de materiale de protecție pentru noul an școlar. 

Echipa de la Primăria sectorului 4 din București a depus, la finalul săptămânii trecute, la Ministerul Fondurilor Europene, un proiect în valoare de 3 milioane de euro, pentru achiziționarea de măști, mănuși de unică folosință și dezinfectant pentru mâini, care vor fi folosite în unitățile de învățământ, odată cu începerea anului școlar, dar și în instituțiile publice locale din sectorul 4. Fondurile vor fi 100% nerambursabile.

Anunțul a fost făcut de primarul sectorului 4 din Capitală, Daniel Băluță, pe pagina lui de Facebook.

”Trecem printr-o perioadă destul de dificilă. O perioadă pe care speram să o depășim mult mai repede, însă, odată cu relaxarea restricțiilor, numărul cazurilor de coronavirus a crescut alarmant, iar evoluția acestei pandemii pare greu de anticipat. Situația din primăvară ne-a învățat cu siguranță însă că trebuie să fim prevăzători”, a scris edilul sectorului 4.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL