Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Întorsătură de situaţie în cazul TRIPLEI crime din Maramureş. Cine e suspectul reţinut

Tuesday, 28 November 2017, 17:48 Sursă: REALITATEA.NET

Procurorul şef secţie Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax că bărbatul este audiat, iar miercuri se va face propunere de arestare preventivă.

„L-am prins pe autorul triplei crime, acesta este audiat marţi în vederea reţinerii. Este fiul victimelor, al soţilor Rentea, şi nepotul Victoriei Apan. Urmează ca miercuri să se facă propunere de arestare preventivă”, a spus Iancu.

În cadrul audierilor, anchetarii vor să stabilească mobilul crimelor şi modul în care autorul şi-a ucis părinţii şi bunica.

Victimele triplei crime au fost înmormânate, marţi, în cimitirul din comuna Apa, iar la ceremonia funerară au participat atât Răzvan Rentea cât şi sora acestuia.

Primarul comunei Apa, Radu Trandafir, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax că îl cunoaşte pe fiul victimelor, Răzvan Rentea, care venea des să îşi vadă părinţii.

„Din câte ştiu locuia în Satu Mare, venea des la Apa, ne mai întâlneam. Nu ştiu alte detalii, nu am auzit să facă vreun scandal în zonă”, a spus Trandafir.

Trei persoane din comuna Apa, judeţul Satu Mare, au fost omorâte, vineri, în 24 noiembrie, cu lovituri în cap, fiind vorba de soţ, soţie şi de mama femeii.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL