Intervenţie a Poliţiei la locuinţa unui senator, după ce un interlop i-a tăiat ţevile de gaz

Saturday, 10 January 2015, 16:03, Sursă: REALITATEA.NET

Poliţiştii au intervenit la locuinţa din Iaşi a senatorului PPDD Ionel Agrigoroaei, după ce acesta a reclamat că membrii unei grupări interlope care locuiesc într-un imobil aflat în curtea vilei sale şi care îl şicanează de mai mult timp au tăiat ţevile de gaz pentru a-l determina să plece din casă.

Adaugă părerea ta

Senatorul Ionel Agrigoroaei a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că vineri seară mai mulţi membri ai familiei lui Vandam Constantin, care locuieşte într-un imobil aflat în curtea vilei sale, au intervenit la branşamentele de gaz metan, oprind furnizarea gazului în imobil.

”Au venit cu ciocanele, au distrus ţevile. Jumătate de oră a fost un miros puternic de gaz, putea să se producă o explozie. Am sunat la 112, au venit poliţiştii, apoi şi o echipă de la gaz care a izolat ţevile. Vor să mă determine să plec din locuinţă, pentru a intra ei acolo”, a spus Ionel Agrigoroaei.

Senatorul a explicat că Vandam Constantin, în vârstă de 20 de ani şi cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Iaşi, s-a mutat anul trecut într-un imobil aflat în curtea vilei sale, după ce el a fost executat silit de către o bancă. Din cauza unui credit neplătit la banca respectivă de către firma senatorului ieşean, executorii judecătoreşti au scos la licitaţie un corp al imobilului în care locuieşte parlamentarul şi care fusese pus gaj de către acesta în momentul în care a făcut împrumutul. În urma procedurilor de executare silită, în acel imobil s-a mutat Vandam Constantin, acesta câştigând licitaţia, contra sumei de 37.000 de euro.