Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

INCREDIBIL Bebeluş de nouă luni, bătut crunt, cu fractură la picior şi cu muşcături pe tot corpul

Thursday, 06 August 2015, 12:32 Sursă: Mediafax

Un bebeluş de nouă luni din Caraş-Severin, lăsat acasă timp de trei zile doar cu fraţii săi, dintre care cel mai mare în vârstă de 12 ani, a ajuns la Spitalul de Copii din Timişoara bătut, cu fractură la un picior şi cu muşcături de om pe corp, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Ancuţa Cheţan, a declarat, joi, că un bărbat din localitatea Ilidia s-a prezentat, miercuri seară, la Spitalul Judeţean Reşiţa, cu fiul său în vârstă de doar nouă luni, acesta având urme de violenţă pe corp.

"Aseară (miercuri seară - n.r.) s-a prezentat la Spitalul Judeţean din Reşiţa un bărbat cu copilul său de nouă luni. Copilul prezenta urme de violenţă pe corp. Cei de la spital au anunţat Poliţia şi noi, împreună cu cei de la Protecţia Copilului, am deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea vinovatului. Copilul a fost transportat la Timişoara, la spital", a declarat Ancuţa Cheţan.

Bebeluşul a fost internat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul avea fractură la un picior şi urme de muşcături de om pe corp.

Sursele citate au adăugat că tatăl l-a lăsat pe micuţul de nouă luni cu ceilalţi trei fraţi mai mari acasă, între care cel mai mare are doar 12 ani.

Bărbatul a lipsit trei zile de acasă deoarece a fost plecat la Arad pentru a-şi conduce soţia, care pleca la muncă în străinătate.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL