Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă un caz de CORONAVIRUS confirmat în România! Bolnavul este minor

Wednesday, 04 March 2020, 14:50 Sursă: Realitatea.NET

Al cincilea caz de îmbolăvire cu coronavirus în România a fost confirmat, miercuri, la Timiș, după cele deja cunoscute ale pacienților din Gorj (1), Timișoara (2) și Cluj (1).

Informația a fost confirmată de Ministrul Sănătății, care a făcut precizarea că bărbatul testat pozitiv marți cu coronavirus a efectuat un alt test care a ieșit negativ.

Întrebat, la Parlament, dacă s-a confirmat la Timişoara al cincilea caz de coronavirus, ministrul a răspuns: "Cel de ieri s-a negativat şi s-a pozitivat un contact".

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au declarat că primul bărbat diagnosticat cu virusul originar din China a fost externat deja, fiind considerat vindecat.

Comunicatul Grupului de Comunicare Strategică

”În această după amiază, s-a confirmat al cincilea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19.

Este vorba despre unul dintre contacții bărbatului de 47 de ani, din Timișoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri. Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani.

Conform primelor informații din partea DSP Timiș, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative și urmează conform procedurii un nou test la distanță de 24 de ore față de ultimul realizat”.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL