Imagini revoltătoare! Cadavrul unui urs împușcat, batjocorit în feluri halucinante

Friday, 19 April 2019, 11:12 Sursă: REALITATEA.NET

Imaginile cu cadavrul unui urs de peste 400 de kg târât și batjocorit de primarul unei comune buzoiene și de cei care au venit să-l recolteze au șocat, prin cruzimea lor, o țară întreagă. Înregistrările au ajuns și la ministrul Mediului, care a anunțat că vor fi făcute anchete, iar cei găsiți vinovați vor fi pedepsiți.  

Adaugă părerea ta

Ursul care a semănat teroare în comunele Colţi şi Pănătău a fost omorât, joi dimineață, de către vânători, în zona Pătârlagele. Imediat după ce a fost împușcat, primarul comunei Colți a postat pe site-urile de socializare corpul neînsuflețit al ursului care, în ultima lună, a făcut ravagii în gospodăriile a zeci de localnici din comunele Colți și Pănătău.

După ce imaginile au fost făcute publice, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat demararea unei anchete la Agenţia Judeţeană de Protecţia Mediului Buzău şi la Garda de Mediu.

„Este inadmisibil!!! La prima ora a dimineții, o echipă de comisari de la Comisariatul General al Gărzii Naționale de Mediu va fi la Buzău. Vom cere inclusiv intervenția organelor de cercetare penală!
Iar Corpul de Control al Ministrului va verifica modul în care cei din Agenția și Garda județene și-au îndeplinit atribuțiile. Le garantez vinovaților că vor plăti scump!”, a scris Gratiela Gevrilescu pe Facebook.

 

realitateadebuzau.net