Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Milionar CONDAMNAT după ce și-a înjunghiat angajata! Afaceristul acuzat de tentativă de OMOR face parte din topul celor mai bogați 50 de români

Saturday, 10 October 2020, 14:20 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Magistrații de la Tribunalul București au decis să îl condamne, în primă instanță, pe Mihai Tufan la 2 ani, 2 luni si 20 de zile de inchisoare cu executare, acuzat de faptul ca a incercat sa o omoare pe directoarea uneia dintre companiile pe care omul de afaceri le detine.

Potrivit unor surse, milionarul o bănuia pe directoare că a delapidat anumite sume de bani. Polițiștii din Capitală au aflat de fapta lui Mihai Tufan în momentul în care o persoană a sunat la 112 să anunțe că într-o mașină oprită pe Drumul Național 1 era la volan o femeie care părea rănită sau bolnavă.

„În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. (...) În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat.”, transmitea Poliția în urmă cu jumătate de an.

Afaceristul a fost arestat preventiv de atunci, și-ar fi recunoscut faptele în fața anchetatorilor, iar la sfârșitul lunii iunie a fost trimis în judecată. După trei luni, a venit și prima sentință în acest caz, iar judecătorii au luat în calcul mai multe aspecte în momentul în care au dat decizia.

„Între inculpatul Mihai Emil Tufan şi partea civilă Daniela Huhulea a fost încheiat la data de 24.06.2020 acordul de mediere (...) în ceea ce priveşte despăgubirile civile solicitate. (...) Acțiunea civilă formulată de Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti a rămas fără obiect, ca urmare a plăţii voluntare efectuată de inculpat, (...) prin care a fost plătită suma de 3.812,2 lei.”, potrivit minutei instanței.

Hotărârea magistraților de condamnare nu este definitivă și poate fi contestată. Mihai Tufan este unul dintre cei mai bogați 50 de români, cu o avere estimată la aproximativ 100 de milioane de euro, din afaceri în Energie și Imobiliare. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL