Liviu Dragnea rămâne în închisoare! Decizia este definitivă

Monday, 20 January 2020, 23:38 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

ÎCCJ a decis, definitiv, să respingă recursul lui Liviu Dragnea. Fostul șef al PSD rămâne în închisoare și va plăti cheltuielile de judecată!

Un complet de cinci judecători de la instanța supremă a respins, marți, definitiv recursul în casație făcut de Liviu Dragnea și celelalte persoane condamnate din dosarul DGASPC împotriva deciziei prin care au primit pedepse cu executare.

Liviu Dragnea a spus, săptămâna trecută, în faţa magistraţilor de la instanţa supremă, că a recurs la recurs în casaţie deoarece de 8 luni se află în spatele gratiilor deşi este nevinovat, iar procurorii au spus mai multe neadevăruri în acest dosar.

„Vreau să mă refer la un neadevăr, şi anume că eu le-am cunoscut pe Anisia şi Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet Nu am iniţiat acest recurs doar pentru că aş fi nevinovat, pentru a ieşi cu orice preţ din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziţia dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteţi casaţia. (...) Cred cu tărie în nevinovăţia mea”, a spus fostul lider PSD în faţa instanţei supreme, scrie Mediafax.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-21 13:33:21
Adrian

Borfasu' taranoi trebuie sa stea acolo unde ii este locul,in parnaie. Toti borfasii se cred nevinovati.

2020-01-21 15:24:23
johnneil

Te-ai plictisit in puscarie, tovarase?

2020-01-21 16:09:33
Biju Calotă

Ce se mai bucură unii că Dragnea este la zdup.

2020-01-21 16:24:25
Ionescu

Acolo sa stai! Este o mizerie de om!

2020-01-21 16:49:00
Elena B.

În loc să-ți crești nepotii si să o măngăi pe Irina care acum e cu altul stai la beciul domnesc singur si trist .

2020-01-21 18:13:46
Trăiasca poporul român ,suveran ca si justiția făurită de el !

Ei vedeti .dlor ,ce prieteni aveți la ICCJ ?Le-a trebuit câteva luni sa pună pe rol o speranță,12 zile să invete acum ce e infracțiunea de abuz in serviciu, si s-au lămurit ,Dl Dragnea e criminal.Asa judecători si dl Rares Bogdan ,prototipul liberal din Caragiale,vrea sî le taie pensiile ălea de zeci de mii de lei lunar ?Dați-mi si mie asa o pensie si condamn pe oricare din blogistii de fată , la 20-30 de ani ,la cerere.N-are importanță pentru ce.Ați citit spovedaniile judecătorului de comunisti,din 1990. pensionarul suberb cu 37 000 lei pensie,gen.Panaitescu ? Păcat ,ca sunt atunci singurul care strigă:„Trăiască scumpa noastră patrie cu justiția ei independentă de popor ”!

Alte articole din: Ultimele Stiri