Șicanare în trafic, urmată de o bătaie cu pumnii. Un bărbat, în comă

Tuesday, 25 June 2019, 17:21 Sursă: REALITATEA.NET

Șoferul unui BMW a șicanat în trafic alte două autoturisme, având loc o tamponare ușoară. Doi bărbați, care se aflau în BMW, au devenit agresivi și au luat la bătaie pe unul dintre șoferii implicați. L-au lovit cu pumnii și picioarele, iar acesta a căzut inconștient, lovindu-se cu capul de asfalt.

Cei doi agresori au fugit de la fața locului. Au fost identificați ulterior de Polițistii Biroului de Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov. Cei doi bărbați, de 22 și 24 ani, sunt de etnie romă și locuiesc în satul Malu Vânăt din Merișani. Aceștia au fost reținuți de polițiști, fiind deschis un dosar penal de vătămare corporală, scrie realitateadearges.net.

Victima agresiunii romilor a fost un bărbat de 48 de ani, din Curtea de Argeș. Acesta se află în comă de gradul IV, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Situația sa este foarte gravă.

„A avut o intervenţie chirurgicală pe creier. Situaţia sa este deosebit de gravă! Șansele sunt rezervate”, a precizat Cătălin Bunescu, prieten al victimei.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL