Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iată ce vor să facă părinţii Aurei Ion cu banii primiţi pentru moartea fiicei lor

Wednesday, 30 July 2014, 18:34 Sursă: REALITATEA.NET

Tatăl Aurei Ion, tânăra studentă care a murit tragic şi inadmisibil după prăbuşirea avionului în Apuseni, a primit o veste neaşteptată, scrie ziarulring.ro. 
 
Familia Aurei va primi de la Omniasig 287.500 de euro, suma reprezentând plata despăgubirilor pentru deces către moştenitorii victimei.
 
"Nu am fost informaţi despre suma pe care urmează să o primim de la Omniasig şi nici nu ne-am dat interesul în problema aceasta. Nu ne-a interesat pentru că suntem zăpăciţi de cap, poate când ne mai revenim şi noi… În cazul în care credeţi că ne gândim la bani în momentele acestea, vă înşelaţi. Toţi banii din lume nu înseamnă nimic pentru noi acum. Va fi o surpriză pentru mine să se facă lumină în cazul «Apuseni». Nu vedeţi ce se întâmplă? Este aşa de complicat totul... După şase luni de zile nu s-a găsit niciun vinovat. Nici nu ştim ce speranţe să mai avem. Suntem la pământ cu toţii. Copiii nu se mai pot concentra la învăţat. O consolare pentru noi ar fi ca vinovaţii să plătească, să nu li se mai întâmple şi altor copii, să nu mai treacă şi alte familii prin ce-am trecut noi", a declarat Valentin Ion, tatăl Aurei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL