Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horosocop luni, 3 iunie. O zi plină de neprevăzut!

Monday, 03 June 2019, 10:43 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC
Vă îngrijorează situația financiară, pentru că urmează câteva cheltuieli destul de mari și vă temeți că nu vă încadrați. Ar fi bine să vă gândiți la o soluție de rezervă.

TAUR
Comunicarea cu prietenii și cu partenerul de viață este foarte bună. Reușiți să vă faceți înțeleși și să vă impuneți cu succes punctul de vedere în rândul celor dragi.

GEMENI
Plănuiți de zor o întâlnire romantică și nimic altceva în jurul vostru nu mai contează. Prietenii vă sfătuiesc să reveniți cu picioarele pe pământ, dar de  data asta decideți să nu țineți cont de nimeni.

RAC
Aveți parte de o sclipire de moment care vă va aduce pe drumul cel bun. Visați cu ochii deschiși la ceva, iar ceea ce puneți în aplicare acum vă va aduce mai aproape de țelul vostru.

LEU
A venit ziua în care scăpați de o mulțime de griji. Se rezolvă mai multe lucruri care v-au ținut pe jar câteva săptămâni, chiar luni.

FECIOARĂ
Ziua o să fie lipsită de acțiune, însă seara va fi una memorabilă. De mult timp nu v-ați mai simțit atât de bine și de fericiți și totul se datorează partenerului de cuplu.

BALANȚĂ
Sunteți invitați la o petrecere și vă pregătiți intens pentru ea, deoarece vreți să faceți impresie bună. Seara se anunță minunată.

SCORPION
Cu mult entuziasm reușiți să terminați toate sarcinile de serviciu. Sunteți energici și parcă nimic nu se poate pune în calea fericirii voastre.

SĂGETĂTOR
Vă ocupați de viața socială. Evenimentele recente v-au arătat cine vă sunt prietenii adevărați, iar acum este momentul să dați cărțile pe față.

CAPRICORN
Aveți chef să faceți ceva nou. Poate o excursie de câteva zile să vă încărcați bateriile sau măcar o plimbare prin anumite părți ale orașului în care nu ați fost până acum.

VĂRSĂTOR
O să aveți parte de o surpriză în plan financiar. Vă așteptați la un mic bonus din partea șefilor, dar nu la o sumă consistentă, așa că astăzi plecați cu zâmbetul pe buze acasă.

PEȘTI
Partenerul de cuplu ocupă un rol important în viața voastră în această perioadă. Îi pregătiți o surpriză ca să vă demonstrați încă o dată sentimentele puternice.

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL