Horoscopul zilei 21 aprilie: Zi specială pentru aceste zodii

Sunday, 21 April 2019, 09:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Citește horoscopul zilnic 21 aprilie, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 21 aprilie!

Horoscop zilnic 21 aprilie: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Unele lucruri e mai bine să rămână ascunse. Nu cercetați dacă ați fost rugat să vă abțineți de la curiozități legate de intimitatea cuiva din anturaj. Respectați dorința și procedați benefic și pentru voi.

Sănătate - Schimbările produse în forul vostru intern îi iau prin suprindere pe cei din jur. Evidențiați treptat modificările și aveți răbdare cu ei, dar fără a renunța la noul stil de viață.

Bani - Urmați-vă intuiția. Simțiți nevoia să cheltuiți suplimentar pe mici surprize pentru anturaj–un tort, un buchet de flori.

Horoscop zilnic 21 aprilie: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Împrumutați umărul partenerului. Fiți alături de acesta, inițiați discuții care să îi dea ocazia să se descarce. Nu dați sfaturi, ascultați și empatizați.

Sănătate - Nu deveniți persoana care își bagă capul în nisip și speră ca problema să se rezolve, dacă o ignorați destul timp. Nu negați că există un disconfort și luați măsuri.

Bani - Aveți nevoie de curaj pentru a rezolva o situație care vă destabilizează financiar. Luați taurul de coarne, trimiteți mailuri cu reclamații și căutați soluții legislative.

Horoscop zilnic 21 aprilie: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Aveți șansa unor noi relații sau de a reface structura pentru unele prietenii. Puneți-vă pe primul plan și clarificați nevoile voastre actuale. Vedeți dacă persoana încă vă atrage și dacă mai sunt lecții comune.

Sănătate - Vulnerabilitatea vă face mai deschis la sugestii. Consultați-vă cu persoane care au experimentat simptome similare, puneți întrebări despre cum au gestionat situația.

Bani - Nu lăsați comunicarea să devină un inconvenient. Interpretarea greșită duce la dispute cu șefii direcți și chiar dacă sunt de scurtă durată, ele vă pot strica buna dispoziție.

Horoscop zilnic 21 aprilie Rac (22.06- 22.07)

Iubire - Cei din anturaj respectă părerea voastră și vă solicită sfaturile. Deși vă flatează, de la un punct încolo vă simțiți agasat și vă închideți emoțional. Căutați zona de echilibru.

Sănătate - Bravați și ceilalți observă. Nu trebuie să vă stresați în plus pentru a arăta că rezistați sau să vă suprasolicitați pentru binele altuia.

Bani - Blocajele se pot rezolva dacă spuneți că aveți probleme. Fiți deschis, organizați o ședință de familie și stabiliți strategiile.

Horoscop zilnic 21 aprilie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Diferențele nu trebuie să ducă la divergențe. Apar tabere, fiecare cu puncte de vedere diferite și e nevoie să fiți partea neutră, mai obiectivă.

Sănătate - Acționați proactiv și productiv. Știți ce aveți de făcut, urmați regulile și sunteți convins că efoturile voastre nu rămân fără efecte.

Bani - Treceți de aspectele de suprafață. Programați-vă timp să citiți contractele pe care urmează să le semnați sau în care vreți să vă implicați.

Horoscop zilnic 21 aprilie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Chiar dacă momentele inițiale par stânjenitoare, să luați inițiativa și să spargeți gheața e calea care se va dovedi cea mai distractivă și mai interesantă.

Sănătate - Fiți mai misterios. Nu faceți paradă cu rutina voastră, cu dieta urmată. Faceți doar ce aveți de făcut, fără să vă asumați rol de model pentru alții.

Bani - La cheltuieli și în vânzări nu e valabilă aceeași strategie. Negociați la sânge prețurile pentru ce vreți să achiziționați și nu faceți rabat la costul pentru serviciile oferite de voi.

Horoscop zilnic 21 aprilie: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Jucați-vă de-a detectivul, dar fiți discret. Nu lăsați pe cei din jur să simtă că supravegheați din umbră unele persoane cu are aveți obiective comune. Posibil să-i aducă la cunoștință.

Sănătate - Nu îndreptați degetul către terapeuții sau mentorii voștri. Ați amânat sau ați sărit unele etape din tratamentele sau rutina indicată și acum aveți de recuperat.

Bani - Dacă aveți nelămuriri față de discrepanțele de plată dintre voi și colegi, formulați un plan de a reclama situația, dar pregătiți și cu soluții constructive și corecte pentru ambele părți.

Horoscop zilnic 21 aprilie: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Excursiile scurte sunt benefice. Profitați de aer liber, libertate de mișcare și aveți scuza potrivită pentru evenimentele protocolare.

Sănătate - Energetic, evoluați în salturi. Vă simțiți cam dezechilibrat și aveți nevoie de autocontrol și gestionare rapidă a schimbărilor de ritm.

Bani - Căutați chilipiruri. Aveți ingeniozitate și creați obiecte noi, vedeți în persepctivă utilitatea din ceea ce inițial este doar un produs de bază, fără prea multe accesorii. Îmbrăcați-l!

Horoscop zilnic 21 aprilie: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Ies în evidență diferențe în sistemul de valori dintre voi și prieteni. Le aplanați pe moment, dar discuțiile și compromisurile vă lasă un gust amar.

Sănătate - Când prindeți o pauză, mergeți în natură. Optați să organizați un picnic sau să faceți plimbări prin parcurile din imediata apropiere.

Bani - Ascultați sfaturile persoanelor mai erudite, dar în practică urmați și ce vă spune intuiția. Combinația între experiență, inițiativă și idee creativă vă aduce profit.

Horoscop zilnic 21 aprilie: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Renunțați la atitudinea de controlor. Ceilalți se descurcă și fără ca voi să le reamintiți mereu ce e de făcut și regulile în care trebuie să se încadreze. Puteți avea parte de răzvrătiri.

Sănătate - Există o legătură între mâncare și dispoziție. Renunțați la mâncărurile de confort și hrăniți-vă cu un meniu vegetarian.

Bani - Nu faceți pe supereroul în fața celor din anturaj. Evitați să implicați alte persoane în planurile voastre de investiții sau cheltuieli. Rămâneți independent.

Horoscop zilnic 21 aprilie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Renunțați la defensivă .Ascultați și varianta interlocutorului, validați-i părerea, asigurați-l că îi înțelegeți perspectiva și recunoașteți că sunteți pe poziții diferite. Găsiți un compromis.

Sănătate - Aveți nevoie de pauză pentru a căpăta o altă perspectivă. Nu uitați de execițiile de respirație și de orice vă ajută să vă recentrați.

Bani - Dați bani pentru voi. Răsfățați-vă cu o ședință la cosmetică, la frizerie sau rezervați o masă la restaurantul preferat.

Horoscop zilnic 21 aprilie: Peşti (20.02 - 20.03)

Iubire - Priviți relația cu partenerul în retrospectivă. Găsiți momentul când au rămas lucruri nespuse și faceți legătura cu reproșurile din prezent. Puneți lucrurile cap la cap și apoi aduceți întâmplarea în discuție.

Sănătate - Reprogramați întâlnirile cu cei pe care îi simțiți că vă consumă din energie mai mult decât doriți să oferiți. Fiți egoist.

Bani - Banii devin sursă de dispute. Pot crea dezechilibru atât acasă, cât și la locul de muncă. Nu vă dezvăluiți sursele extra de venit, dar nici nu dați înapoi de la discuții.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri