Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Ce necazuri te aşteaptă în săptămâna 22-28 august. Trei zodii sunt LA PĂMÂNT!

Friday, 19 August 2016, 11:15 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Dacă pe plan financiar şi profesional lucrurile decurg neaşteptat de bine, în dragoste vei avea parte de o mare dezamăgire.

Dacă relaţia în care eşti angajată este la început, cu siguranţă vei fi nevoită să treci printr-o situaţie neplăcută care îţi va deschide ochii cu privire la partenerul tău. Chiar dacă se dovedeşte a fi altfel decât credeai, nu te învinovăţi!

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!Taur

Vei întâmpina numeroase probleme în această perioadă, începând cu dragostea şi sfârşind cu banii.

Un eşec amoros îţi va da viaţa peste cap, însă vei reuşi să treci mai uşor peste dacă spui cuiva ce ai pe suflet. Un sfat de la cineva care ţine la tine te poate să priveşti altfel lucrurile. Nici pe plan financiar situaţia nu e roz, pentru că o greşeală mai veche pe care ai încercat să o ascunzi va ieşi spre finalul săptămânii la iveală.

Gemeni

Dacă până nu demult erai pe punctul de a te despărţi de partener din cauza priorităţilor tale, săptămâna aceasta pare că totul este ca la început între voi.

Ai realizat că nu banii sunt cei mai importanţi şi că trebuie să aduci echilibrul în viaţa ta. Nu vei întâmpina cumpene în aceste zile, ci din contră, te aşteaptă rezolvări la cele mai complicate probleme.

Rac

Nu vei avea parte de cumpene, însă pe plan amoros vei fi pusă într-o situaţie care nu îţi va pica deloc bine.

Partenerul tău vine cu pretenţii şi te ameninţă cu o pauză pe care tu nu ţi-o doreşti. Nu crede chiar tot ce îţi spune, ci gândeşte-te că poate vrea să obţină mai multă libertate din partea ta. Încearcă să îi oferi ce are nevoie pentru că nu eşti doar tu implicată în această relaţie!

Leu

Săptămâna aceasta vine numai cu veşti bune pentru tine, atât pe plan sentimental, cât şi financiar.

Nici sănătatea nu îţi creează probleme, însă ai face bine totuşi să te protejezi mai mult în condiţiile în care ai munci pe rupte până acum. Bucură-te de această perioadă cât de mult poţi, pentru că nu va dura la infinit!

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL