Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 3 decembrie. Zi dificilă pentru două zodii, cheltuieli neprevăzute. Pentru alte două,RĂZBOI

Friday, 02 December 2016, 18:48 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Te tot intorci cu gandul inapoi, in vremuri de demult, cand erai fericit, cand inima ta era plina de liniste, iubire, emotii pozitive. Poate e bine sa te mai intorci uneori acolo sa-ti aduci aminte ce bine era, dar nu pentru a te refugia in trecut, ci pentru a prelua ceva din starea de bine de atunci ca s-o aduci dupa tine aici, in prezent.

Taur

Esti de mare ajutor unor persoane aflate intr-o calatorie simbolica spre o destinatie care, deocamdata, le este neclara.

Gemeni

Familia de mai departe este preocuparea ta numarul unu si stai de vorba cu orele ca sa te pui la curent cu ultimele lor evenimente.

Rac

Familia de mai departe este preocuparea ta numarul unu si stai de vorba cu orele ca sa te pui la curent cu ultimele lor evenimente.

Leu

Tu contezi azi cel mai mult, ca atare acorda-ti mai multa atentie si grija, pentru ca meriti asemenea bonus.

Fecioara

Pana si iubirea se invata, ca atare nu considera ca stii exact cum sa-ti exprimi sentimentele. Inca mai experimentezi diverse tipuri de emotii: si iubirea neconditionata, si iubirea pura, si iubirea interesata, toate fac parte din experienta ta de viata, deci nu trebuie sa spui ca, daca ai pe cineva alaturi de tine, deja esti un expert in amor.

Balanta

Ai mari rezerve daca sa pornesti pe noul drum care ti se deschide acum. Nu esti suficient de bine informat despre ce te asteapta la capat, de aceea ai prefera chiar sa renunti.

Scorpion

Esti cam neatent, gata sa pornesti pe o alta cale intr-un moment de comoditate, spunand ca e prea greu sa duci mai departe planul deja inceput.

Sagetator

Vrei, nu vrei, trebuie sa accepti unele schimbari din mers in viata ta, dar vei vedea ca toate acestea sunt, in final, in beneficiul tau.

Capricorn

Bucura-te de linistea care se lasa in jurul tau. Daca e liniste, inseamna ca e bine, stii cum spune englezul: no news is good news, adica daca nu apare nimic noi in peisaj e mai degraba un semn bun.

Varsator

Ai grija cum iti folosesti azi glumele si spiritul jucaus, pentru ca unii s-ar putea sa nu inteleaga corect atitudinea ta. Tu te simti bine, ai chef de distractie, glumesti, razi, dar altora numai de asta nu le arde si le-ai putea strica dispozitia.

Pesti

Singuratatea a inceput sa te cam apese si simti ca nu mai poti suporta aceasta situatie, scrie teotrandafir.com. Consideri ca ai invatat suficient de multe lectii de viata din aceasta etapa cat timp ai fost lasat de unul singur in tot ce ai avut de infruntat, dar acum te revolti si ceri cerurilor sa te ajute sa gasesti omul sau oamenii potriviti care sa participe la marile tale teluri.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL