Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 25 martie. Cu greu mai faci faţă datoriilor. Veşti NEGRE de departe!

Friday, 24 March 2017, 18:46 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC

Trebuie sa alegeti intre doua invitatii ori intre doua contacte despre care nu prea aveti informatii. Compromisurile sunt inacceptabile si stergeti cu buretele "ofertele".

TAUR

Nu prea mai faceti fata activitatilor casnice pe care trebuie sa le finalizati de unul singur. Veti reusi sa va luati revansa doar daca va recunoasteti limitele si acceptati ajutor.

GEMENI

Faceti ca intreaga familie sa intre in criza prin afirmatii pe care le sustineti cu deplina sinceritate. Descoperiti foarte curand ca trebuie sa fiti mai diplomat cu toti!

RAC

Nu v-ati integrat deloc in contextul familial actual si de abia asteptati sa se iveasca o posibilitate pentru a "evada". Pentru moment, bugetul minim va tine pe loc.

LEU

Faceti schimbari sentimentale majore si va sunt recunoscute fara dubiu calitatile de mare amorez, scrie ziarulevenimentul.ro. Aproape ca nu mai suportati succesul, care este insa conditionat de drumuri.

FECIOARA

O parte dintre amici incearca sa va critice si sa va maculeze imaginea de persoana meticuloasa si pragmatica. Dupa-amiaza, vi se imprima ideea unei autoritati familiale inexistente.

BALANTA

Luati decizii importante si acceptati schimbari la care in trecut nici nu indrazneati sa va ganditi. Dupa-amiaza, nu aveti putere sa taiati raul din radacina si apelati la diplomatie.

SCORPION

Este posibil sa va indragostiti iremediabil ori trebuie sa suportati atentiile unei persoane atrase de dv. ca fluturele de lampa. Dupa-amiaza, va simtiti oricum amenintat de rude.

SAGETATOR

Construiti un alt plan de afirmare si doriti sa "tarati" prin forta cu dv. si persoanele pe care le indragiti. Notiunea de justitie devine pentru dv. foarte maleabila.

CAPRICORN

In afara ordinelor pe care le emiteti din cinci in cinci minute, cam calcati in picioare delicatetea unor persoane fragile si imature. Oscilatiile si ingaduinta dispar definitiv.

VARSATOR

Emotiile dv. se schimba de la o ora la alta. Cei care locuiesc impreuna cu straini primesc oferte de a calatori si se bucura in primul rand pentru ca vor fi lipsiti de supraveghere!

PESTI

Va achitati cea mai mare parte din datorii si promiteti ca alta data sa nu va mai lasati prada tentatiilor costisitoare. Dupa-amiaza, amicii va anunta pe neasteptate ca se casatoresc.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL