Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 2 iulie. Când credeai că NU poate fi mai rău, ESTE! În schimb,BANII pică din cer pentru...

Friday, 01 July 2016, 20:01 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec – Se pot accentua afectiuni ale sistemul digestiv, extremitatilor picioarelor sau ale coloanei vertebrale. Evitati neaparat discutiile contradictorii si persoanele zgomotoase.

Taur – Pot aparea neplaceri surprinzatoare chiar din partea prietenilor. Cu posibile discutii aprinse pe teme banale. De aceea, alegeti cu grija vorbele si gesturile.

Gemeni – S-ar putea sa fiti solicitat la serviciu pentru intalniri si discutii ample cu reprezentanti ai unor instituitii oficiale. Important este sa ascultati atent ce vi se spune.

Rac – Va simtiti suprasolicitat, mai ales de monotonia activitatilor cotidiene. Relaxati-va cu un film sau ascultand muzica preferata.

Leu – Sunt zile bune pentru introspectie si analiza. La rece, fara prea multa implicare emotionala.

Fecioara – Se vor relua discutii pe teme vechi, in mod special legate de banii si bunurile administrate si folosite in comun.

Balanta – Se preconizeaza multe treburi de rutina, atat acasa, cat si la serviciu. Bazati-va mai mult pe propriile forte, pentru ca ajutoare din afara nu prea va vin.

Scorpion – Cateva chestiuni parteneriale au nevoie de rezolvari imediate. In luarea deciziilor tineti cont de vocea  interioara.

Sagetator – Discutii aprinse pe seama faptului ca sunteti mult prea implicat in treburile profesionale, in dauna celor personale. Este bine sa va organizati programul, astfel incat sa petreci suficient timp si cu cei dragi.

Capricorn – Azi este loc de multe distractii, dar nu fortati nota. In umbra, pandeste tentatia exceselor de orice fel.

Varsator – Se recomanda prudenta in vorbe si fapte, pentru ca mintea voastra risca sa perceapa eronat azi unele situatii, scrie radioconstanta.ro.

Pesti – Planurile financiare iti vor fi date peste cap de cheltuieli neasteptate. De retinut ca tentatia de a oferi bani oricum si oricui va este daunatoare.


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL