Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 12 noiembrie. O zodie dă lovitura pe plan financiar! A ta, oare? În rest, necazuri mari!

Friday, 11 November 2016, 14:47 Sursă: REALITATEA.NET

Săgetătorii au noroc de bani, iar dacă știu manevreze bine, chiar pot avea de câștigat. Cât despre Fecioare, apar schimbări pe plan sentimental. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu te simti bine intr-un mediu marcat de tristete, lipsuri, boala, probleme. Nu e genul tau sa te plangi intruna, asa cum fac cei din preajma ta, ca atare incearca sa iesi tu din acel mediu cat mai repede, pentru a nu te influenta negativ si pe tine. Cum tu nu ii poti ridica pe ei la lumina, macar tu sa nu cobori la nivelul lor sumbru, pentru ca sunt prea multi, iar energia negativa pe care o degaja mult prea coplesitoare. Bine, au probleme, dar de ce trebuie sa strice toata atmosfera in jurul lor? Ca atare, tu trebuie sa fii cel care ia masuri daca nu vrei sa le calci pe urme. Nu te alatura lor, respinge-i!

Taur

Apar atatea nimicuri in calea ta astazi care cer atentie de la tine, incat ajungi epuizat acasa. Nici macar nu sunt sarcini dificile, ca macar sa ai o scuza ca ai tras tare, dar sunt multe si marunte si nu le poti ignora. Inarmeaza-te azi cu multa rabdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutina, caci s-au acumulat deja prea multe si trebuie sa le iei la rand, una cate una. E ca si cum ai tot dat la o parte azi un fleac, maine un fleac, pana cand s-a creat un maldar imens. Daca te-ai fi ocupat de ele cat erau simple si putine, nu ar fi parut atat de complicate, deci invata din asta: sa nu mai lasi pe maine ce poti face azi!

Vezi mai mult pe Huff.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL