Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Guşă: Efortul lui Rareş Bogdan din ultimele luni e dătător de speranţe pentru politica românească

Monday, 06 May 2019, 09:13 Sursă: REALITATEA.NET

"Rareş s-a înhămat acolo, cu acceptul nostru al tuturor şi susţinerea noastră, pentru ca să poată să desţelenească o anumită atitudine. Şi atitudinea asta a făcut pui. Pentru că altfel PNL nu reuşea să graviteze la peste 20% din opţiunile electoratului, pentru că nu a muncit pentru aşa ceva", spune Guşă.

Consultantul politic apreciază efortul depus de Rareş Bogdan în campanie electorală: "Pe Rareş nu îl laud în privat niciodată, dar în public o să îl laud pentru că efortul pe care el l-a făcut în ultima vreme este unul care e dătător de speranţe pentru politică. Dacă la fiecare partid ar apărea un Rareş Bogdan care să facă acest efort, necunoscând partidul atât de profund ca şi cum ar fi fost membru în ultimii 10 ani, dar mergând din judeţ în judeţ, din comunitate de disapora în altă comunitate de diaspora, asta este mare lucru".

"Câte eforturi ne trebuie ca să putem să reparăm acest rău care a fost creat în statul român? Aceată ură generalizată care se revarsă asupra unei corupţii generalizate, dacă vorbim despre actuala coaliţie de guvernare, şi dacă reţeta poate să fie una ca la carte, adică la alegeri se aleg unii şi după aceea se face o majoritate sau trebuie să fie cu mai multă determinare, chiar cu violenţă verbală", mai spune Guşă.

Cozmin Guşă a făcut şi o radiografie a scenei politice româneşti din acest moment. 

"Mergând prin ţară, prin judeţele României, am văzut oameni care, practic, sunt dezorientaţi şi nu ştiu ce să facă: să gândească sau să înjure. Suntem în această formulă în care este greu să agreghezi un proiect pe care oamenii să îl şi priceapă şi să te aştepţi la nişte rezultate constructive pentru societate. Pentru că, dacă ne uităm la lideri, liderii sunt disperaţi. Disperarea lui Dragnea nu este mai mică decât disperarea lui Cioloş. Disperarea lui Hunor nu este nici ea mai mică decât cea a lui Tăriceanu. Disperarea lui Ponta de a înjura mereu şi de a face dezvăluiri", a mai spus Guşă.

Guşă: România, în voia vântului

Declarațiile făcute de Claudiu Manda referitor la fostul șef al Serviciului Român de Informații sunt îngrijorătoare. Asta consideră consultantul politic Cozmin Gușă care a vorbit despre pericolul în care s-a aflat țara noastră.

Dezvăluiri bombă făcute de Claudiu Manda


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL