Google propune de 1 aprilie o vânătoare de personaje Pokemon pe Google Maps

Tuesday, 01 April 2014, 14:07 Sursă: REALITATEA.NET

A venit în sfârşit cea mai ghiduşă zi din an, 1 aprilie, o zi specială pe care şi cei de la Google sunt hotărâţi să o sărbătorească, prin Pokemon Challenge, scrie playtech.ro.

Adaugă părerea ta

Cei de la Google nu au fost niciodată străini de sărbătorile internaţionale, încercând să facă ceva special pentru fiecare dintre noi, în modul lor original. Ziua globală a păcălelilor, 1 aprilie, cu siguranţă nu este o excepţie de la regulă.

De această dată, gigantul din Mountain View vine cu un proiect Google Maps de 1 aprilie, s-a decis să ne încânte cu o vânătoare de personaje din Pokemon, serialul de animaţie îndrăgit în egală măsură de copii şi adulţi. ,,Vănătoarea” vizează exclusiv posesorii de smartphone-uri cu iOS sau Android care au instalată cea mai recentă versiune a aplicaţiei Google Maps. În teorie, cei de la Google au lucrat destul de mult şi la o componentă a jocului care vizează realitatea augmentativă. În practică, însă, vă puteţi juca fără probleme fără să începeţi să vă plimbaţi cu telefonul în faţa ochilor, prin casă sau pe stradă. Citeste mai mult pe playtech.ro.