Gheorghe Dincă ar fi înghițit un bilețel ascuns în cămașă. Ce scria pe el

Saturday, 11 January 2020, 11:11 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Gheorghe Dincă ar fi înghițit un bilețel pe care investigatorii nu l-ar fi găsit în cămașa pe care acesta o purta, transmite presa centrală. 

Gheorghe Dincă, criminalul odios de la Caracal, și-a schimbat declarația inițială și a spus că nu a omorât-o pe Luiza Melenc, ci fata ar fi fost violată și traficată de mai mulți bărbați. Gheorghe Dincă a ajuns din nou, vineri, la DIICOT.

Amănunte noi ies la iveală în cazul Caracal. Întrebat de persoanele care ar fi fost implicate în dispariția Luizei Melencu, Gheorghe Dincă a spus că a înghițit un bilet pe care îl avea în buzunarul de la cămașă, atunci când a fost lăsat să meargă la toaletă.

În momentul în care Gheorghe Dincă a fost ridicat de la locuinţa în care se afla, o parte din haine au fost luate pentru ca bărbatul să le poată purta în închisoare. După mai bine de 3 luni, monstrul din Caracal Gheorghe Dincă a îmbrăcat cămaşa cu pricina, găsind un bilet în buzunar, potrivit wowbiz.ro.

Gheorghe Dincă ar fi dezvălut că pe bilet se aflau numerele de telefon ale celor doi complici, numărul Alexandrei Măceșanu, dar și ale altor persoane la care Dincă nu voia să se ajungă. Avocatul familiei Melencu spune că Dincă a povestit cum s-a speriat că-l vor prinde cu biletul și că l-a înghițit cu greu pentru că era pe scris pe un carton.

Avocatul lui Gheorghe Dincă susține că Luiza Melencu ar fi fost luată de complici fără voia lui.

ImagineAdaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-11 15:33:21
Elena Vijulie

Porcul ăsta de Dincă minte a ucis-o pe Luiza care este acum în Rai printre îngeri.

2020-01-11 22:35:45
Legislatie si bujetari penibili !!!

Cu ajutorul unei legislatii facute de “specialisti” de private pentru infractori de price fel si cu otoritati obisnuite sa inchida totul datorita - nu se confirma, paritate in declaratii, retragerea plingerii, lipsa victimei sau incapacitatea de a se apara, ... ! Cine sa ancheteze si ce sa mai ancheteze !??? Ce rost are, sa se inchida militia si justitia si sa se organizeze staboare, bisericile sa devina “spitale”, iar banii economisiti sa se dea de pomana lunar bujetarilor ramasi ... in felul asta vom avea cea mai mare crestere si cel mai mare venit pe cap de licuitor bujetat ...

Alte articole din: SOCIAL