Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gheorghe Dincă susține că Luiza Melencu a fost traficată

Thursday, 09 January 2020, 08:07 Sursă: Realitatea PLUS

 

Potrvit surselor Realitatea PLUS, ies la iveală detalii brutale. Gheorghe Dincă a declarat joi la audieri că ar fi avut mai multi complici și că Luiza Melencu ar fi fost traficată.

Audierea de joi de la DIICOT a fost solicitată chiar de Dincă, în conditiile în care, vineri, procurorii trebuie să trimită dosarul în judecată. 

Dincă a cerut să fie reaudiat pentru a-și schimba declarația prin care a recunoscut  că a ucis-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă ar fi mărturisit joi că a avut complici la răpirea Luizei, dar și că fata ar fi fost violată de mai mulți bărbați. Bărbatul susține că fata nu a murit de mâinle sale.

Joi dimineață, la ora 10.00, Dincă a fost adus la sediul DIICOT pentru a-și studia dosarul. Timp de peste trei ore, Gheorghe Dincă a studiat din nou probele strânse de procurori împotriva sa.

În ancheta DIICOT apar semne de întrebare după ce și-a schimbat declarația referitoare la Luiza Melencu, pe care susține că de fapt nu a ucis-o.

Dacă ipoteza se confirmă, anchetatorii trebuie să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu fata și ale cui sunt totuși rămășițele de oase umane găsite lângă pădurea din Caracal. 

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL