Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea dă în judecată "Libertatea"

Thursday, 09 August 2018, 15:45 Sursă: REALITATEA.NET

Gabriela Firea i-a chemat în instanță pe cei de la Libertatea după jurnaliștii au publicat articolul cu titlul “Gabriela Firea & Florentin Pandele – Casa de intervenții”.

Primarul general spune că publicația a prezentat informații false când a scris că l-a demis pe directorul unui spital din subordinea Primăriei. Edilul susține că, în realitate, demiterea a fost decisă de Consiliul de Administrație.

Gabriela Firea mai susține că numele ei a fost asociat cu cele ale unor persoane acuzate într-un dosar DNA, iar alăturarea ar fi forțată pentru că ea nu are nicio calitate în dosar. 

"Deși Primăria Capitalei a răspuns prompt solicitării ziarului Libertatea, redacția a publicat materialul pregătit fără a include punctul de vedere pe care, de altfel, l-a solicitat. Răspunsul a fost trimis redacției pe 1 august, iar articolul a fost publicat în ediția din 2 august. Apreciem că, în acest fel, a fost afectată posibilitatea cititorilor de a cunoaște ambele puncte de vedere, nu doar cel al redacției.

Publicarea articolului si a celor doua portrete sub denumirea de “Casa de Intervenții” cu analogie la serialul tv House of Cards a fost făcută cu rea credință și pentru a induce ideea că cei doi reclamanți, din funcțiile pe care le ocupă, folosesc mijloace oculte (șantaj) pentru a-și clădi cariera politică și pentru a asigura numirea anumitor persoane în funcții publice” este comunicatul Gabrielei Firea.

Din luna iulie, Cătălin Tolontan este coordonator editorial la Ringier, cu atribuţii foarte importante, el răspunzând editorial atât de Gazeta Sporturilor, print şi online, cât şi de Libertatea, print şi online.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL