Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FRESH-REFRESH. Apa plată cu lămâie, un detoxifiant miracol

Wednesday, 14 May 2014, 09:14 Sursă: REALITATEA TV

Apa este cu adevarat un miracol însă un alt miracol este apa cu lămâie. Ca şi apa, nu are calorii, însă are un gust mai bun, pentru că lămâia îi aduce prospeţime. Dimineaţa poate începe într-un ritm alert dacă atunci când vă treziti beţi apă cu lămâie, fără niciun alt adaos în ea.

Această limonadă fără zahăr e un energizant natural extrem de eficient, hidratând, revitalizând şi oxigenând organismul. Apa cu lămâie poate fi consumată de toată lumea. Dacă nu există alergie la lămâie, iar puţine persoane au alergie la lămâie, şi nici nu există probleme cu stomacul, atunci toţi adulţii şi copii ar trebui să recurgă la această băutură răcoritoare. Iar pentru o bună hidratare şi revitalizare, beţi de două ori pe zi sucul unei jumătăţi de lămâie amestecat cu un pahar cu apă. Dacă stomacul vă permite, stoarceţi chiar o lămâie întreagă şi diluaţi-o cu o cantitate mai mare de apă. Consumaţi licoarea magică tot de două ori pe zi.

Aceasta ajută la slăbire şi detoxifiere, accelereaza procesele de ardere a grăsimilor; are efect anticancerigen; previne apariţia ridurilor; combate anemia; combate depresia şi stresul; are efect purificator asupra sângelui; elimină toxinele din organism şi lupta împotriva răcelii. Lămâia ajuta bila să se descarce în duoden şi este excelentă în cazul celor care suferă de reumatism cronic, de guta sau de rahitism. Şi viitoarele mame sunt încurajate să consume limonadă fără îndulcitori. În timpul sarcinii, lămâia contribuie la construirea unui sistem osos sănătos al bebeluşului.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL