Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Cîțu, despre performanțele economice ale Cabinetului Orban

Sunday, 03 May 2020, 14:25 Sursă: Realitatea.net

Transparentă și profesionalism!

„Am reușit imposibilul. În aprilie 2020 am finanțat deficitul bugetar la o dobândă medie de 3.5% pe an în timp ce guvernul socialist în aprilie 2019 finanța deficitul bugetar la o dobândă medie de 4.5%.

O economie de un punct procentual care înseamnă economii SEMNIFICATIVE la buget. Am economisit bani pe care i-am alocat către sănătate, șomaj tehnic, investiții.

Aceasta performanță este cu atât mai importantă cu cât vine în contextul celei mai mari crize economice și al estimărilor, exagerate din punctul meu de vedere, despre deteriorarea economiei romanești în perioada următoare.

Va garantez ca gașca socialistă a lui Ciolacu ar fi intrat în incapacitate de plata astăzi pentru că nimeni nu-i mai finanța. Nu avea nimeni încredere în ei nici în perioada de creștere economică și erau forțați să plătească dobânzi astronomice. Ciolacu TREBUIE să explice de ce a fost de acord să-i sărăcească pe romani și să plătească dobânzi astronomice când econonomia nu era în criză.

Încrederea investitorilor în guvernul PNL este îndreptățită. Voi continua să administrez responsabil și precaut banii românilor. Nu voi susține sub nicio forma cheltuieli bugetare care vor destabiliza economia pe termen mediu și lung”, a scris ministrul liberal pe rețeaua socială.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL