Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Călinescu, despre Viorica Dăncilă: Se vede pe ea că şi-a făcut lifting facial. De unde bani?

Thursday, 29 August 2019, 19:29 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul realizator TV a analizat apariţiile publice ale Vioricăi Dăncilă, precum şi eventualele operaţii estetice pe care şi le-ar fi căut premirul României.

"N-are rost să pierd vremea cu această cucoană. Uitaţi-vă la domnul Cuc, care chiar dacă s-ar duce în Bucovina să cânte, n-ar putea să producă vreo performanţă. Viorica Dăncilă nu este prim-ministru şi viitorul preşedinte al ţării, cum se simte ea, ea se crede Stăpânul Universului. Se va trezi doamna Dăncilă, pentru că 11 minue de pupături nu sunt de ajuns (n.r. - la vizita din judeţul Argeş). Acest tratament l-au avut toţi. Când eşti alesul Congresului, pluteşti pe nori, dar trezirea la realitatea vine la momentul votului. Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticată", a spus Florin Călinescu.

Actorul a descris-o, apoi, pe Dăncilă din cap şi până în picioare.

"Aş fi văzut-o îmbrăcată mai spre 'coana Leana. Nu poţi să te duci cu Channelul ăla aşa mare. Totul este important. Dacă eu mi-aş anunţa vreo candidatură, trebuie să faci vreo medie: să pui un sacou, o cravată... Este o adunare nepotrivită, pentru un partid de stânga îţi aranjezi astfel treaba. Ea se simte acuma chiar preşedintele României: pupată, adulată. Injecţiile astea discrete pe care şi le-a făcut, este evident că şi-a făcut un facelift. Dar de unde bani? Ca să-ţi faci lifting facial pe banii populaţiei, maşinile alea mari tot din banii populaţiei... Să dea banii înapoi, să-şi cumpere din banii ei", a mai zis Florin Călinescu la Realitatea TV.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL